vrijdag 19 augustus 2011

powerpoint els

Lieve allemaal,

er is al jaren lang veel belangstelling voor de cursussen powerpoint die ik verzorg.
Binnenkort start ik weer met enkele cursusen, in Antwerpen en Breda. De powerpoint cursussen bestaan uit 6 dagdelen. Jij mag zelf kiezen op welk dagdeel jij wilt komen. Sommige mensen kiezen een vaste avond of middag in de week voor mijn cursus. Het is ook mogelijk om alle dagedelen binnen enkele dagen te volgen.
Je hoeft geen voorkennis te hebben van een pc. Je hoeft geen eigen laptop mee te nemen naar mijn cursus powerpoint. De meeste mensen willen graag hun prive afbeeldingen in een mooi dia show maken. Dat vind ik geen probleem. Jij bent van harte welkom om je eigen vakantie foto's of andere prive foto's mee te nemen. Ga er vanuit dat ook andere cursisten mee kunnen kijken, dus bedenk vantevoren welke foto's jij mee wilt nemen. Op het einde van elke bijeenkomst krijgen twee cursisten de gelegeheid hun eind product te laten zien aan alle cursisten.

Interesse voor deelname in het najaar van 2011 of voorjaar 2012? laat hier alvast een reactie achter, zodat ik een indicatie krijg van de bealngstelling. Je bent nog tot niets verplicht!
groetjes,
Els ter Heide

Geen opmerkingen:

Een reactie posten