zondag 6 mei 2012

Advocaat No Cure No Pay

Schakel de No Cure No Pay advocaat in en u kunt als onderneming altijd de beste juridische adviezen en oplossingen binnen een kort tijdsbestek verwachten. De advocaat op No Cure No Pay basis lost namelijk het juridische probleem voor u als onderneming eerst op, waarna de advocaat wordt vergoed. Dit kan zijn middels:
  • de advocaat ontvangt een deel van de gewonnen rechtszaak opbrengsten;
  • de advocaat ontvangt een salaris nadat de juridische strijd is gewonnen.
De essentie daarbij is altijd dat de Advocaat op No Cure No Pay basis wordt vergoed pas als het komt tot een overwinning. Om ook uw juridische zaken als ondernemer goed voor elkaar te krijgen neemt u de advocaat op No Cure No Pay basis.

Advisering bij opzetten onderneming

Aan het opzetten van een onderneming zitten uiteraard juridische haken en ogen. De advocaat No Cure No Pay neemt graag samen met u de juridische stappen welke genomen moeten worden om een betrouwbare juridisch correcte onderneming op te zetten:
  • wie dragen de verantwoordelijkheid binnen de onderneming en;
  • hoe worden de taken binnen de onderneming onder de bestuurders verdeeld;
  • wat voor type onderneming wordt opgestart. Afhankelijk van de inbreng van vermogen kan worden bepaald om een Eenmanszaak, VoF, NV of BV op te starten. Bij de laatste twee vormen is het eveneens zo dat er een rechtspersoonlijkheid in het leven wordt geroepen. Start uw onderneming op door de inzet van de advocaat op No Cure No Pay basis.

Advisering bij verbintenissen

U als onderneming dient vrijwel dagelijks contracten af te sluiten tussen:
  • u als leverancier en de afnemer;
  • u als afnemer van een grondstoffen of product leverancier;
  • u als huurder of koper van een pand;
  • maar u gaat ook arbeidscontracten aan met uw werknemers en personeel;
  • enzovoorts.
U draagt als onderneming veel verantwoordelijkheid en dus dienen de afsloten contracten ook juridisch te kloppen. Wat is er afgesproken en wat moet er concreet in de verbintenissen of contracten worden aangegeven zodoende dat uw onderneming het minste risico loopt. Laat uw contracten controleren op juridische correctheid door de advocaat No Cure No Pay.Een bedrijfsjurist weet raad.

Management Buy Out/ In

Er kan eveneens sprake zijn van een Management Buy Out of Buy in zodoende dat het management of de bestuurders daarvan worden vervangen. De bestuurders van het bedrijf worden uitgekocht, of u laat zich inkopen. Daartoe dienen uiteraard concrete afspraken te worden gemaakt tussen de oude en nieuwe bestuurders van de onderneming. In het geval dat er een aandelen overdracht geschiedt danwel dat de complete onderneming moet worden gekocht dan doet u er altijd goed aan om een opdracht daarbij te verstrekken aan de advocaat op No Cure No Pay basis. Zodoende bent u er als inkopende/ verkopende partij er zeker van dat uw belangen goed behartigd worden. Let wel dat u door een onafhankelijk specialist een due diligence analyse laat uitvoeren waarmee de risico’s en kansen middels een boeken onderzoek worden duidelijk gemaakt. Schakel mkb advocaat op No Cure No Pay basis in en uw weet dat uw belangen als onderneming goed worden behartigd zonder dat u daarbij financieel risico loopt.

Tot slot

Een arbeidscontract opzeggen kan soms ook op no cure no pay basis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten