zondag 6 mei 2012

Vlaggenmasten prijzen

Om een goedkope vlaggenmast te verkrijgen dient u beslist de prijzen te vergelijken. Wij zijn de vlaggenmast specialist met een grote vlaggenmast voorraad. Daarvan kunt u dan ook mooi profiteren. Daarnaast leveren wij vlaggenmasten van goede kwaliteit, dus de verhouding tussen kwaliteit duurzaamheid en prijs ligt dus altijd gunstig. Vraag dan ook naar de prijzen van onze vlaggenmasten. Uit voorraad kunnen wij u direct leveren, zodat ook u per ommegaande voorzien bent van een mooie prachtige professioneel ogende vlaggenmast. Heeft u specifieke wensen dan kunnen onze vlaggenmast specialisten u optimaal van dienst zijn. Om ook uw klanten een indrukwekkende eerste indruk te geven, schakelt u ons in. Wij voorzien u van kwalitatief hoogwaardige vlaggenmasten binnen een kort tijdsbestek tegen een gunstige vlaggenmast prijs.

Vlaggenmasten en toebehoren

Het hebben van een vlaggenmast is een kleine investering waar uw onderneming veel baat bij heeft. Goed opgestelde vlaggenmasten nodigen klanten van verre uit om uw bedrijf aan te doen. Vlaggenmasten en de daarin wapperende bedrijfs vlag vormen dan ook een belangrijk PR methode. De prijs van de installatie van de vlaggenmast hangt onder andere af van de toebehoren bij de vlaggenmast. U dient daarbij te denken aan draai koppen en banier houders, waarmee de vlag altijd mooi en strak staat. Daarnaast dient u voorzieningen te hebben bij de vlaggenmast om de vlag eenvoudig te hijsen en te strijken. Al met al hangt het prijs plaatje daarbij dus af van wat uw wensen zijn, maar ook de grootte van uw bedrijfs vlag speelt zondermeer mee.

Soorten vlaggenmasten

De prijs van een vlaggenmast is afhankelijk van de lengte, het toegepaste materiaal en de vorm uiteraard. Een houten vlaggenmast kan even lang zijn als een aluminium vlaggenmast, echter daartoe maakt de houten vlaggenmast van meer materiaal gebruik. Dit dient u er dan voor over te hebben, omdat dit invloed heeft op de prijs. Naast het verschil in materialen, heeft de vorm uiteraard ook invloed op de prijs. De conische vorm van een vlaggenmast streelt het oog, maar is ook materiaal gunstig. Afhankelijk van de lengte van de vlaggenmast kan de diameter van een houten vlaggenmast oplopen tot 150 mm. Bij andere stevigere materialen is de sterkte van de vlaggenmast meer afhankelijk van de diameter in combinatie met de toegepaste wanddikte. Zo ziet u dat de prijs zeer kan variƫren en dus nodigen we u ook uit om u te laten inspireren door onze vlaggenmast specialist.

Toegepaste materialen

De uitvoering van de vlaggenmast en dus ook de prijs wordt veelal bepaald door de vorm en het toegepaste materiaal. Aan welke materialen moet u daarbij vooral denken:
  • vlaggenmasten samengesteld van Noors gelamineerd grenen zijn duurzaam en sterk. Omdat de vlaggenmast gesegmenteerd wordt gemaakt wordt scheurvorming en krom trekken voorkomen. U kunt deze uit het magazijn standaard in de witte kleur verkrijgen, echter op verzoek kunt u eveneens de gelakte versie aanschaffen;
  • de polyester vlaggenmasten zijn hoog kwalitatieve goed uitgevoerde en gebruiks vriendelijke vlaggenmasten. Handige lier systemen en contra gewichten maakt het dat u de grote vlag makkelijk en snel kunt hijsen en strijken;
  • de vlaggenmast van aluminium zijn van ouds her in trek in en om havens, echter u kunt ook uw aluminium vlaggenmast verkrijgen. Aluminium heeft een zelfde duurzaamheid en kwaliteit als polyester vlaggenmasten.

Vlaggenmasten ook voor u!

Uw onderneming wil graag laten zien dat u een professioneel bedrijf bent. Dit kunt u goed demonstreren door goed opgestelde vlaggenmasten. Vlaggenmasten maakt dat de klanten of concurrent onder de indruk raakt door het gegeven entree. Ook u kunt dus profiteren door de toepassing van een goed uitgekozen vlaggenmasten plan. Neem contact met ons op, laat u inspireren en verrassen door de gunstige kwaliteit prijs verhouding van vlaggenmasten. De vlaggenmast prijzen zullen u verrassen!
Goed monteren
Laat uw vlaggemast goed monteren door een vakman en niet door een van uw eigen medewerkers, zodat de vlaggenmast niet kan omvallen. Indien er schade optreed is de werkgever aansprakelijk. Dergelijke schade kan niet verhaald worden op de verzekering voor aansprakelijkheid werknemer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten