zondag 6 mei 2012

Voordelen van projectverlichting


Voor op pas gemaakte projectverlichting binnen uw organisatie of in en om uw woning schakelt u de expertise van Lumio-lichtprojecten in. Om binnen uw ruimte een specifieke sfeer via goed opgestelde sport en intelligent aangestuurde verlichting wordt door Lumio projectverlichting geïmplementeerd. Per ruimte of per locatie kunnen de wensen van de klant vertaalt worden naar een eigentijdse toepassing van verlichting. Specifieke wensen vertaalt Lumio naar concrete licht oplossingen. Uiteraard doet Lumio-lichtprojecten aan de complete implementatie van verlichting en de systemen die daartoe de verlichting bieden. Om u onderneming ook effectief te voorzien van projectverlichting neemt u Lumio-lichtprojecten in de arm. Neem contact met Lumio op en wij verstrekken u een geheel vrijblijvende offerte.

Computer projectverlichting

 Specifieke effecten kunnen middels computer aangestuurde verlichting worden bewerkstelligd. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van kleurverandering waarbij geleidelijk de kleur veranderd, mogelijk naar de stemming in de ruimte. Dit kan op een voor geprogrammeerde manier gaan, echter ook variabel. Object verlichting van buitenaf laat uw onderneming dan ook speciaal in de picture staan. Goede aantrekkelijke projectverlichting voor binnen en buiten trekt klanten aan, en daarom is het ook van belang om Lumio-lichtprojecten als ervaren en deskundig licht specialist in te schakelen. Computer aangestuurde slimme verlichting van Lumio-lichtprojecten biedt een veelzijdigheid aan uw licht inrichting. Sfeer is ook op de werkvloer bepalend voor hoe effectief er wordt gewerkt en daarmee maakt projectverlichting de productiviteit mede waar.

Duurzame projectverlichting

Lumio-lichtprojecten ontwerpt duurzame projectverlichting en implementeert dat ontwerp binnen uw organisatie. Onder duurzaam verstaat Lumio dat het ontwerp energie zuinig is en dat er vernieuwende technologie wordt toegepast. Denk daarbij aan Led verlichting waarmee fors op de energie rekening wordt bespaard. Daarnaast geldt dat Led verlichting langdurig meegaat en dus is dat een dubbele besparing. Ook uw projectverlichting kan optimaal worden toegepast zodoende dat al uw wensen in vervulling gaan. De nieuwste technieken bieden veel voordelen zodoende dat projectverlichting snel en efficiënt binnen uw organisatie kan worden toegepast. Om ook optimale sfeervolle projectverlichting toegepast te hebben neemt u contact op met ons licht ontwerp team.

3D ontwerp van projectverlichting

Voordat u als klant akkoord gaat met de implementatie van een lichtplan, wilt u graag zien hoe het eindresultaat wordt. Dat kan! Lumio voert de indeling van uw ruimte in de computer en genereren de exacte condities waarin de spots en lampen gaan werken. Via het 3D effect kunt u zien hoe de projectverlichting gaat werken in de ruimte. Middels de 3D analyse kunnen de spots ook geoptimaliseerd worden zodoende dat overal voldoende licht is behorende bij de functionaliteit van die ruimte waarnaast de energie vraag wordt geminimaliseerd. Het Lumio projectverlichting ontwerp team heeft afdoende ervaring en expertise om uw licht wensen te vertalen naar een werkelijke licht inrichting.

Lumio projectverlichting

Wat uw persoonlijke of ondernemings eisen, wensen of voorkeuren ook mogen zijn, Lumio design verlichting pakt uw verlichtingsplan professioneel aan om zo te komen tot een goed geïntegreerd lichtplan. Middels projectverlichting optimalisatie kunt u vele voordelen behalen, zondermeer indien u de nieuwste licht technologie toepast. Ook u kunt uw voordeel halen uit de professionele aanpak van het Lumio-lichtprojecten team. Om ook een goed en efficiënt werkend lichtplan geïmplementeerd te krijgen schakelt u de expertise en professionaliteit van Lumio in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten