zondag 6 mei 2012

Tips voor uw makelaar in Borne

Wilt u in Borne in het mooie Twente wonen? Om in het leukste dorp van Overijssel te wonen schakelt u een makelaar Borne in. Deze plattelandsgemeente heeft vele pittoreske locaties waar u prachtig kunt wonen. Borne is redelijk centraal gelegen en de grote steden als Almelo, Hengelo en Enschede liggen in de buurt. Om uw woning, pand of woon boerderij op het platteland te “ver”kopen schakelt u de expertise in van uw plaatselijke makelaar Borne. De makelaar is namelijk gespecialiseerd in alle aangelegenheden en aspecten behorende bij de “ver”koop en “ver”huur van objecten. Ook bemiddelen de makelaars van de “ver”kopende partij met elkaar zodoende dat een voor beide partijen acceptabele verkoop prijs wordt behaald.

No-cure No-pay

Voor de inschakeling van uw eigen makelaar Borne bent u uiteraard een courtage verschuldigd. Dit betekent dat er een percentage van de overeen gekomen verkoop prijs aan de makelaar Borne verschuldigd is. Ook kan het zijn dat de makelaar Borne een standaard bedrag in rekening brengt ongeacht de bereikte verkoop prijs. Zodoende weet u altijd hoeveel u moet betalen. Uiteraard geldt dat u pas betaalt wanneer de woning werkelijk wordt verkocht. Daarmee hoeft u niet een hoog bedrag voor te financieren. Betaling achteraf betekent ook dat de makelaar Borne extra zijn best doet om uw woning snel en effectief te verkopen.

Wat kunt u verwachten?

Makelaar is een oud beroep omdat continu panden, woningen, woon boerderijen van eigenaarschap veranderen. Juist de makelaar Borne bemiddelt daar dan ook effectief in. Na de eerste keuring van het in verkoop te stellen pand wordt met u een reële verkoop prijs afgesproken waarna de makelaar Borne aan het werk gaat. Om de verkoop te bespoedigen wordt er omtrent uw woning geadverteerd in een woningkrant alsmede online, waarnaast bij uw woning in de straat een uithangbord van verkoop wordt geplaatst. Daarmee tracht de makelaar Borne uw woning onder de aandacht te brengen, om zodoende de verkoop termijn te versnellen. Ook uw woning of pand kan door de makelaar Borne snel aan de man worden gebracht. Ook verzorgt de makelaar Borne een professionele rondleiding door uw woning voor potentiële kopers.

Prijsonderhandelingen

Een belangrijke fase tijdens de verkoop van uw pand is uiteraard de onderhandeling omtrent de verkoop prijs. De twee makelaars van beide partijen gaan dan in onderhandeling. Daartoe wordt een eerste bod afgewezen om zo de aanbod prijs om hoog te krijgen. Dit is een spannende tijd voor u als verkopende partij echter middels de professionele onderhandeling door de makelaar Borne bent u verzekert van snelle verkoop tegen een gunstige verkoop prijs. Al het belangrijke werk om uw woning te verkopen neemt de makelaar u uit handen. Om uw pand op een adequate manier aan de man te brengen schakelt u de makelaar Borne in. Ook voor advies over uw hypotheek. Wilt u doorlopend krediet oversluiten? Raadpleeg uw makelaar of financieel adviseur.

Makelaar Borne voor u!

De makelaar Borne weet hoe speciaal het leukste dorp van Overijssel is. Het heeft dan ook vele typerende rijksmonumenten waardoor het leefgenot in Borne toeneemt. De verkoop en aanschaf van een pand in Borne kunt u ook goed regelen door het in de arm nemen van een makelaar Borne. Tijdens de rondleiding vertelt de makelaar dan ook graag omtrent het leefplezier in een woning te Borne alsmede de pittoreske uitstraling van het centraal gelegen Borne. De makelaar Borne staat graag voor u klaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten