zondag 6 mei 2012

Tips voor winkelsurveillance bij diefstal preventie

Voorkom schade door winkeldiefstal door de inschakeling van winkelsurveillance! Veel winkeliers komen in de omstandigheden dat er diefstal wordt gepleegd. Zodra dit onopgemerkt blijft is er sprake van winst derving en verlies van de waarde van het product. Uiteraard is diefstal een misdrijf en daartoe kunt u zich als ondernemer beschermen door de inschakeling van winkelsurveillance. Toezicht op uw spullen wordt dan gedaan op verschillende manieren. In uw winkels worden camera’s geplaatst, bij de poort komen elektronische scanners en er wandelt winkelsurveillance rond. Op die manier is voor iedereen duidelijk dat de winkel goed bewaakt wordt en daarmee worden potentiële winkeldieven afgeschrikt. Bewaking van uw winkel middels winkelsurveillance beschermt uw zaken.

Poortbewaking

Gewoonlijk worden winkels uitgevoerd met poortjes waarmee eventuele verborgen artikelen uit de winkel worden geïdentificeerd. Daarnaast loopt de winkelsurveillant door de winkel om de klanten te controleren op ongewoon gedrag waarnaast eventueel camera toezicht des te eerder winkeldiefstal signaleert. Door deze combinatie kunnen praktisch alle ongewenste bezoekers in de kraag gevat worden. Tussen de bewaker die de camera beelden in de gaten houdt en de winkelsurveillance is continu contact. De winkelsurveillant kan dan ook altijd snel ter plaatse zijn om de situatie onder controle te houden. De elektronische poort bewaking is dan ook een must om eenvoudigweg de dader in de kraag te kunnen vatten.

Herkenning door winkelsurveillance

Omdat bij aangifte bij de politie van winkeldiefstal de dader veelal binnen een paar uur weer op straat staat, is het van belang dat de winkelsurveillance de veelplegers van gezicht herkent. Ongewenste gasten kunt u namelijk de toegang weigeren. Daarom is de kennis van daders en het daadkrachtige optreden van winkelsurveillance gewenst om ongeregeldheden daardoor te voorkomen. U dient uw producten te beschermen tegen diefstal en dat doet u effectief door winkelsurveillance toe te passen. Enige dreiging van winkeldiefstal kunt u met winkelsurveillance snel in de kraag vatten. Bovendien gaat er vanuit winkelsurveillance een stukje preventie uit zodat de intensiteit van winkeldiefstal tot een strikt minimum beperkt blijft.

Doe uw voordeel met winkelsurveillance!

Winkelsurveillance biedt u als bedrijfsleider vele voordelen. De hoeveelheid winkeldiefstallen neemt sterk af. Het winkelend publiek voelt zich daarnaast ook veilig aangezien ongewenste gasten buiten de deur worden gehouden. Omdat de winkel beveiligd is kunnen de gewone werkzaamheden als de kassa en bevoorrading hun gewone gang gaan zonder dat men wordt afgeleid door beveiligingszaken. Uiteraard gaat er van het gewone personeel ook een oplettendheid uit. Indien het personeel ongeregeldheden ziet kan winkelsurveillance worden ingelicht waarmee de ongeregeldheid effectief wordt verwijderd.

Winkelsurveillance werkt!

In uw winkel stalt u uw dure voorraad uit en winkeldieven eigenen zich dat graag onterecht toe. Om dat te voorkomen werkt winkelsurveillance uitermate goed. Zeker indien dit in combinatie gaat met winkel camera’s en poortcontrole bij de uitgang. De goed getrainde winkelsurveillant weet hoe winkeldieven doen en reageren en dus kan de winkelsurveillant deze mensen ook snel identificeren. Met goed opgeleid winkelsurveillance van een beveiligingsbedrijf kunt ook u uw winkel beschermen tegen ongeregeldheden en ongewenstheden van buitenaf. Om ook verzekerd te zijn van goed en adequate beveiliging schakelt u winkelsurveillance in. Via een bewakingsbedrijf kan ook uw winkel optimaal ingericht worden om winkeldiefstal te voorkomen.
Meest gestolen goederen
Weet u wat de meest gestolen goederen uit winkels zijn?
  • afslankpillen
  • Paradontax tandpasta
  • Gilette scheermesjes
  • parfum
  • sigaretten
Kortom, alle kleine verpakkingen met een grote waarde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten